Tips på god sallad.

 
Den här salladen är väldigt god och enkel att göra. Allt som behövs är räkor, riven ost, skinka, ingredienser till en vanlig sallad (dvs. gurka, tomater, isbergssallad), Rhode Island dressing och ett vitlöksbröd. Så himla gott!

Inflyttningsfest i Uppsala

En förväntansfull Johan på tåget.
Vi välkomnades till Uppsala med trevlig musik.
De enda bilderna jag tog under festen.
 
Söndagen spenderades med tv-spelande och rundvandring i Uppsala.
 
Nu i helgen var Johan och jag på inflyttningsfest hos Linus och Elli i Uppsala. Festen var väldigt trevlig och höll på nästan hela natten. Efter att ha vaknat på söndagen så tog vi en rundtur i Uppsala, eftersom Johan inte hade varit där sen 2001 (!). Såg den fina domkyrkan bla. Uppsala är ju väldigt vackert och Linus och Elli har ju världens tur som får bo så centralt. Vi åt iallafall lunch tillsammans och hann spela lite Super Nintendo innan det var dags för oss att ge oss hem. Väldigt trevligt vistelse, särskilt med tanke på att Linus och Elli är väldigt gästvänliga. Får hoppas att det inte dröjer ett helt år som sist innan jag besöker Uppsala igen.

Inatt drömde jag att..

 
Inatt drömde jag att jag träffade Rachel Mcadams och fick låna hennes fantastiska och dyra smink, vilket gjorde att min hy blev helt perfekt. Hon berättade för mig att hon och Ryan Gosling hade börjat dejta, men att de tyvärr hade lite kärleksproblem i sin relation och ville ha lite råd ifrån mig. Därefter så sa hon att hon ville shoppa kläder åt mig (hade väl för fula kläder). Så vi gick ut på New Yorks gator och gick först till några märkesaffärer, men där hittade vi inget som var bra, så det slutade med att vi gick till H&M, av alla ställen. Vågade dock inte säga något till henne om hela den här skandalen, jag skulle ju trots allt få gratis kläder. Det slutade iallafall med att hon köpte en massa nya kläder till mig och jag fick säga hej till Ryan Gosling som var på väg att köpa kalsonger åt Johan (haha). Bra dröm iallafall, förutom det där med H&M-kläderna då..