Försenat påskinlägg.

 
 
 
 
 
 
I min familj är påsken en tid man umgås med sin släkt på. I år firade Johan och jag påsken i Vingåker med min släkt. Det var varma dagar, där vi spelade fotboll, firade en snart 70-åring, gick långa promenader och åt massor av mat. Att äta är något man spenderar mycket tid med om man är hos min mormor. Så fort lunchen är färdig hinner man knappt blinka innan det är dags för middag. Man går i alla fall inte hungrig hos min mormor, det är ett som är säkert. Det är väl så äldre människor är, de gillar helt enkelt att bjuda på mat. 

En dag i skogen.

 
 
 
 
Förra veckan när Johan och jag var i Norrköping, tog vi en sväng med bilen. Är sånt man endast gör om man råkar befinna sig i Norrköping och inte har annat bättre för sig. Då passade vi på att damma av min systemkamera och fota lite. Hade glömt lite hur kul det är att fota med en riktig kamera. 

En rundvandring i förra lägenheten.

 
 
 
 
I tisdags flyttade jag till min första egna lägenhet i Växjö. Som alltid när jag ska flytta inser jag i sista sekund att jag kanske borde fota hur jag har bott. Så här har ni resultatet på hur jag bodde och Johan bodde i nästan ett halvår. De flesta av möblerna ägdes av han som hyrde ut till oss, därav bristen på egna prylar. Men trots att lägenheten låg nästan 6 km från skolan, så gillade jag ändå den eftersom den hade en perfekt storlek. Men nu är den ett minne blott!