Helgen.

Skriv inläggstext 

Så min helg då. Jo i fredags var vi på Star Wars-fest hos Olle och Maria eftersom Maria fyllde år. Alla var utklädda utom oss, vi hade lite dålig framförhållning. Men under kvällen bjöds vi på mat, tårta och underhållning i form av Star Wars-quiz. Jag var förvånandsvärt bra för att ha så dålig koll på Star Wars. 

Under lördagen åkte vi till Norrköping för att hämta skidor inför vår kommande skidresa. Vi passade på att umgås med våra familjer. Först gick vi ut och åt och sedan träffade vi Martin och mammas sambo. Igår hann vi inte med mycket mer än att åka bil och ta en långpromenad och sedan var söndagen slut. Ja det var det, helgerna går ju alldeles för fort.

Helg!

 
Fredagen började med ett restaurangbesök på Izakaya, man blir liksom aldrig besviken när man går dit. Det blev vi sannerligen inte denna gång.
 
 
På lördagsmorgonen åkte jag och köpte två nattuksbord och en byrå som jag ägnade min tid åt att sätta ihop. Eller ja byrån hann jag inte med, för Johan kom hem och då var det dags att ge sig ut för att åka längdskidor.
När vi hade gjort det åkte vi hem, tog en snabbdusch, sedan gick vi på bio med Catrin och såg Lion, så himla bra film! Se den!
 
 
Imorse startade jag dagen med att gå på brunch med dessa två. Vi gick till Skåres. De hade som sist massor av gott att välja mellan, så vi gick därifrån mätta och nöjda! Efter det blev det återigen en tur i skidspåren. Nu ligger vi här i soffan, supertrötta, efter en händelserik helg. 

Helgen

 
I fredags var Maria och Olle hemma hos oss och kollade på skräckfilm, är det fredagen den 13:onde så är det. I lördags åkte vi till Nybro och åkte längdskidor, jag ska ju åka Tjejvasan i februari, så jag kände att det var på tiden att börja träna på riktigt.
 
 
Under lördagkvällen så hade vi bestämt oss för att gå på bio och försöka oss på att se 101-åringen igen. Men efter typ 30 minuter så slutade ljudet fungera och det slutade med att vi fick gå hem. Alltså vad är oddsen att samma film slutar fungera på två olika biografer? Det känns inte riktigt som det är meningen att jag ska se den här filmen.
 
 
Idag åkte vi återigen till Nybro för att åka längdskidor, det blev hela 1,2 mil. Efteråt åt vi vår medhavda matsäck i backen. Ikväll har vi lagat pizza här hemma. Supermysig helg verkligen!