Solrosor

 
 
 
Idag efter jobbet möttes jag och Pauline upp. Vi gick till solrosfältet och jag fotade henne. Vi kom dit precis innan solen gick ned så det var med nöd och näppe vi hann fota. Har aldrig gått bland solrosorna, men det var stigar man kunde gå mellan, himla mysigt. Efter vårt lilla fotoshot så gick vi och fikade och pratade, supermysig kväll!

Helsingborg

Igår åkte vi till Helsingborg. Egentligen skulle vi ju åkt på Bokmässan i Göteborg, men eftersom vi inte har nån bil och tågbiljetterna var för dyra så drog vi till Helsingborg istället.

 
Vi checkade in på ett hostel, som var väldigt fräscht.
 
 
Sedan gick vi en sväng på stan och letade upp en restaurang där vi åt varsin pizza.
 
 
 
Därefter blev det en liten stadsvandring. Helsingborg är ju väldigt vackert. Många fina gamla hus! Idag ska vi fortsätta promenera lite i Helsingborg innan vi tar tåget hem igen.

Nära-döden-upplevelse

 
Igår hände det som är alla bilförares värsta farhåga, jag var med i en olycka. Jag höll på att klämmas mellan ett räcke och en stor lastbil. Vilket gjorde att jag panikbromsade och körde in i räcket i 100 km i timmen. Jag fick blackout så jag minns knappt vad som hände. Men lyckades med ett trasigt däck på nåt sätt svänga av vägen. Jag klarade mig oskadd, utom lite ont i ryggen, men Bosses hjul förstördes plus repor. Men det är ju bara materiella skador, jag är bara glad att jag lever! Var försiktiga ni alla där ute!