Tillbaka i Stockholm

 

Nu har jag varit i Stockholm två dagar och det känns bra. Lite vemodigt var det allt att lämna Norrköping efter 10 veckor, med tanke på att det nästan hade börjat kännas som att jag bodde där permanent. I vilket fall var vi en sväng med Johans pappa i onsdags och inhandlade en tv-hylla på IKEA. Som jag monterade ihop alldeles själv! Plötsligt känns det som ett helt nytt fräscht rum, med hyllan och platt-tvn. Johan och jag kan inte sluta stirra på denna fantastiska hylla. Dessutom har vi ordnat så att vi har ett köksbord under sängen också, så nu kan vi har riktiga middagar igen. Senare idag ska jag hem till Isabella och dricka drinkar och njuta av det goda i livet typ. Osammanhängande inlägg det här blev. Men nu vet ni det.

Vrigstadbesök och Göteborg.

 
Förra veckan åkte jag och Johan på en minisemester till Vrigstad för att hälsa på min farmor. Under tiden vi var där så passade vi på att låna min farmors bil för att besöka Liseberg. Jag hade inte vart på Liseberg sedan 6 augusti, 2006, så det var ju på tiden att jag åkte dit igen. Älskar ju karuseller och särskilt de som finns på Liseberg. Det var väldigt kul iallafall och det bästa av allt var att vi det inte var några köer alls och att vi dessutom hann se lite av Veronica Maggios konsert. Eftersom min dator är borta på lagning så får ni nöja er med några instagrambilder.

Danmark

 
 
 
 
 
 
 
 Kom hem för ett tag sedan från en fin Danmarksresa. Var där med familjen i ett par dagar och bodde i en stuga på en camping. Under vår vistelse besökte vi badlandet Lalandia ena dagen och Legoland nästa. Älskade Legoland, har ju vart där förut för ca 7 år sedan, men mindes inte särskilt mycket av den vistelsen. Insåg iallafall den här gången att jag gillade karusellerna och allt lego! Himla mysigt var det i Danmark iallafall och fint att få umgås med familjen!