Kom igen sommaren!

 
 
 
Nu vill jag ha sommar på riktigt. Sommar som gör att man kan åka segelbåt, titta mot en klarblå himmel och ligga på en brygga och läsa böcker i solen. Inte låtsassommar med fejksol och mest regn. Jag hoppas att väderrapporterna stämmer och sommaren faktiskt är på väg på riktigt nu. Vi håller tummarna för att sommaren är här för att stanna!

Olles födelsedagsfest!

Igår var Johan och jag på Olles 25-årsfest. Temat var maskerad och alla hade verkligen gått in för temat, vilket var himla kul. Normalt sett känns det som folk tenderar att strunta att klä upp sig vid maskerader, men inte igår. Jag körde själv på hippie-looken, det är alltid ett säkert kort och inte allt för avancerat, Under kvällen åt vi tårta, pizza och spelade Twister. Twister hade jag inte spelat på flera år, så det var himla kul (även om jag åkte ut direkt!)
 
 
 
Olle fick ett Maria och Olle-vin. Haha, så himla fyndig present! Julia hade klätt ut sig till Yoda.
 
 
Kvalitén på bilderna blev inte så bra, men bättre med dåliga bilder än inga alls.

En liten pubrunda

 
 
Igår träffade jag Pauline efter jobbet och gick ut och tog några drinkar. Vi gick på en pubrunda kan man säga, om man kan kalla det så när man går till fyra ställen men bara slår sig ned på två? Vi var ju ändå inne på fyra ställen, så det var ju i princip en pubrunda. Det var i vilket fall himla mysigt att bara hänga och prata.