Köpenhamn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
I tisdags åkte jag, Madde, Linda och Johan till Köpenhamn. Vår första kväll i Köpenhamn vandrade vi runt och kollade på staden. Fick gratis middag serverat på ett hostel och besökte ett jättemysigt fik, vid namn Kalaset (tror jag). Under onsdagen började vi vår dag med att hyra cyklar på vandrarhemmet och cyklade runt Köpenhamn (som förövrigt är världens bästa cykelstad). Vi besökte Christiania, som hade otroligt charmiga hus och sedan drog jag och Johan till Tivoli och åkte massor av karuseller.
Under vår sista dag åt vi en god brunch på ett café vid namn Stella. Dock var det inte lika idylliskt som på bilden, då Linda ständigt blev jagad av getingar. Men mitt helheltsintryck av Köpenhamn var bara positivt. Älskade staden och alla cykelmänniskor!

Måndag.

 
Jobbade min sista dag igår. Idag gick Lina, jag och Johan runt på Kolmården och tittade på djur. Ikväll har jag haft avslutningsmiddag med några från jobbet. Och imorgon, ja vad händer då? Jo jag åker till Köpenhamn!

Någon sa att det är en helt annan luft här ute.

 
 
 
 
 
 
 
Bara glada och lyckliga bilder ser jag nu att det här inlägget innehåller. Fast man blir ju lycklig på sommaren, så det finns ju ingen osanning i bilderna. Årets varmaste dag var det också när vi åkte till Ullsta. Vilket innebar att vi kunde åka båt, sola på varma klippor och äta mat utomhus och jag kände mig så där extra glad. Åh, måste sommaren ta slut snart..