Stockholm snett uppifrån.

Våra dagar här i Stockholm har gått fort. Har vart på en massa intressanta föreläsningar, bekantat mig med nya människor, fått gratis lunch på Södertörn (och även hängt lite på kvällarna med kusinerna).

Idag var Johan och jag lediga, så då passade vi på att besöka Bergshamra för att kolla in vårt framtida boende. Vi lyckades smyga in i byggnaden och hittade vårt rum, men dessvärre var det ingen som öppnade när vi ringde på dörren. Så istället fick vi smyga runt huset som två inbrottstjuvar för att se om man kunde se in i lägenheten.. Och vi hittade faktiskt vårt rum.. :)

Imorgon bär det av hemåt igen. I helgen ska jag jobba och städa ur vår gamla lägenhet.

På bussen till Stockholm.

Sitter här bredvid Johan på bussen till Stockholm och i våra knän har vi varsin laptop. Känns lite nördigt..
Vi ska vara i Stockholm fram tills på fredag i vilket fall, gå på föreläsningar och sånt. Dock har Södertörns sida där man ser scheman (kraschat?) så nu har jag ingen aning om vilken sal jag ska vara i idag. Känns ju verkligen betryggande, speciellt när man inte ens känner till skolan. Men men.. ehum, ja så att den här helgen som kommer blir alltså den sista helgen i Norrköping på ett tag. Fint!

Alltid lika spännande att träna.

Var och tränade idag och var med om tre konstiga händelser.

1. När jag satt och cyklade på en motionscykel, kom det förbi en man som var så extremt svettig att när han rörde sig så skvätte han ner min arm med sitt svett. Inte så fräscht.
2. När jag bytte om påpekade plöstligt en tjej (i 20 års åldern) två gånger att jag minsann måste sätta på mina byxor innan jag går. Nej, hon var inte helt klar i huvudet.
3. När jag fortfarande stod och bytte om började en tjock kvinna byta om brevid mig när det plötsligt kom en liten pojke springandes och tvärstannade bakom kvinnans rumpa och högt utbrats "Nej men oj vilken stor rumpa hon har!"

Det sista gjorde min dag. Kan dock inte låta bli att tycka lite synd om kvinnan, inte lätt att ha en stor rumpa.

Imorgon ska jag till Stockholm för att gå på mitt upprop. Är minst sagt nervös.. Är lite rädd att jag ska tappa bort mig helt och hållet. Men det är väl lika bra att vänja sig vid Stockholm, med tanke på de tre kommande åren jag kommer spendera där.