Onsdag.Hej! Idag har jag haft en tråkig dag, har pluggat och varvat det med ont i magen. Inte så passande med magont när man ska ha tenta om två dagar, förhoppningsvis går det över till imorgon. Igårkväll var Johan och jag och åt på restaurang med Dan och sa hejdå till honom eftersom han flyttar tillbaka tillbaka till USA imorgon. Förövrigt är det inte många dagar kvar till Bulgarien nu, längtar!

Trevliga försommardagar.Bild 1 och 3. Vitabergsparken.
Bild 2. Fantastiskt god cheesecake som mormor hade bakat.

I fredags var Johan, Anton, Lea och jag och drack vin i Vitabergsparken och under fredagsnatten lånade vi ut sängplatser till Johans kompisar som hade vart på konsert. Igår drog vi hem till mina kusiner och grillade och kollade på Eurovision. Blev så himla himla lycklig över att Loreen vann! Dock undrar jag varför Italien inte gav oss några poäng? I vilket fall var det väldigt trevligt hemma hos kusinerna, särskilt med tanke på att jag fick ytterligare några födelsedagspresenter.

Igår hade jag förövrigt sjukaste eftermiddagen, inom loppet av en timme fick jag nästan en brödrost i huvudet och skar upp min hand, fick en gaffel i tummen, så blodet sprutade och lyckades ta sönder kastrullocket så att det hamnade en massa skruvar i sista pastan och hade således inget att äta. Sjukt mycket otur på väldigt kort tid.

Patricia

För några veckor sedan fick jag ett kuvert hem på posten från restaurangen Patricia, där det stod "grattis på födelsedagen, vi bjuder på en tvårättersmiddag". Så i torsdags drog Johan och jag dit för att utnyttja erbjudandet, och vilken mat alltså, så himla god! Passade på och unnade mig en oxfilé (som annars skulle kostat 269 kronor) och en jättegod efterrätt. Trevlig personal och god mat, inte helt fel!