Ny tv

Idag köpte vi en ny tv. Vadå ny tv? tänker ni. Nej ingen platt-tv. Men en tv, minst lika stor som en platt-tv och med minst lika bra bild och ynka 300 kronor betalade vi för den. Men vi gick igenom mycket trubbel för den.. Imorse befann vi oss tidigt på myrona i Ropsten för att kolla tv och nog hittade vi en bra. Men sen fanns det ju ett litet problem.. frakten. Eftersom vi inte har någon bil och kolletivtrafiken inte var något alternativ så återstod det inte annat än hemleverans. Men efter mycket om och men blev det taxi, vilket förövrigt var himla billigt. Så nu har vi äntligen en fungerande tv! Yay! Hurra!


 Tvn, som visserligen ser liten ut. Ps. Ignorera popcornsmulorna på golvet.

Jakten på den perfekta stolen.

Jag behöver en ny stol. Har fått värsta ryggproblemen efter all studietid framför datorn.. Den här stolen är hård, plastig och hm, ja kanske den mest oergonomiska stolen man kan hitta. Synd att vi har tre exemplar till av dem..
Usch! Imorgon ska jag ut på jakt för att finna den perfekta stolen och även en ny tv, helst. Känns inte så värt att plugga om jag inte får en bra stol, om det ändå kommer sluta med en förstörd rygg och förtidspensionering

Det bor en katt i mitt sinne.

Ibland när jag ser saker svischa förbi får jag för mig att det är en katt jag ser. Alltså om en gardin i ögonvrån råkar röra sig så tror jag automatisk att det är en katt och blir livrädd. Det konstiga i det här är att jag faktiskt aldrig haft en katt och jag är dessutom inte är rädd för katter. Men kanske är det inte så konstig att man blir rädd, när man tror att man ser en katt och faktiskt inte har någon. Men nog om det! Ikväll har Johan och jag vart på fridhemsplan för att inhandla de nödvändigaste matvarorna. Så ikväll ska vi unna oss lite choklad och se på Solsidan.  


                              Zisse, som faktiskt existerar på riktigt.