Kulturnatt & Pärlplattelördag

 
 Har tänkt jättelänge på att jag borde sätta mig ned och lägga pärlplattor och idag kom äntligen dagen jag tog tag i det! Det är en sån bra sysselsättning för tiden går så fort, satt i två timmar och bara pärlade (heter det så?) och letade idéer. Att lägga pärlplattor är ju nästan lika bra sysslelsättning som att pussla. Utöver det har vi den här helgen haft filmkväll med en tysk utbytesstudent och idag hängt med Challe och Sebbe på Kulturnatten. Vi lyssnade på föreläsning om indisk mat, provsmakade arabisk mat och lärde oss dansa salsa. Salsan var himla roligt trots att min koordinationsförmåga är lika med noll. 

Wild

 
För några dagar sedan gick Johan och jag och såg Wild på Folkets bio och vilken film! Tyckte om filmen supermycket! Tror mycket handlade om att jag också har vandrat i vildmarken, dock i Australien (men inte ensam) och kunde känna igen mig i olika typer av problem man stöter på när man vandrar. Sen älskade jag miljöerna, citaten och att Reese Witherspoon gjorde rollen så bra. Känns inte som jag ofta är överväldigade av filmer, men nu är jag faktiskt det! Se den!
 

Måndag igen

Känner mig ungefär så här idag.
 
Jag har alltså en tenta om tre dagar och jag kan ingenting. Verkligen ingenting. Så här opåläst har jag aldrig känt mig förut. Man kan ju undra hur det här kommer gå. Men jag har hört att om man tänker att något ska ske, så kommer det göra det. Så om jag tänker att jag kommer klara tentan, så borde jag ju göra det?! Apropå något helt annat var jag och kollade på en lägenhet för några dagar sedan. Innan jag kom dit hade jag verkligen stora förhoppningar på att verkligen hitta den perfekta lägenheten. Men efter att ha sett smutsiga väggar, trasigt golv och lösa elkablar hänga ut från väggen och till råga på allt hade det varit inbrottsförsök så kände jag spontant nej.. Så lägenhetsjakten fortsätter. Jaha, jag kanske skulle försöka plugga lite nu då. Så att jag klarar den där tentan.