Första advent

 
 
Min söndag spenderade jag bara hemma i Norrköping med att ta det lugnt. Mitt tåg skulle gå vid halv sex, men blev tre timmar sent. Dock resulterade detta i att jag fick ytterligare lite tid att umgås med familjen och äta lite adventsfika och det är ju aldrig fel. Idag ska jag och Johan ta tag i julpyntningen här hemma, vi har nämligen inte kommit till skott ännu med tanke på att jag var borta och Johan hade besök av sina kompisar i helgen, men nu så.

Pizzakväll

 Malin, Hanna och Frida
Jag hade på mig den här tröjan dagen till ära. Perfekt när man ska äta pizza! 
 
Idag umgicks jag med familjen, uträttade ärenden på Mirum och sedan tog jag och Malin spårvagnen hem till Frida & Niclas. Vi köpte pizza, pratade och åt en sjukt god äppelpaj som Frida hade fixat. Så mysigt och anspråkslöst att bara hänga en lördagskväll. Hoppas ni läsare också har haft en fin lördagskväll!
 

10-års vänskap

 
 Igår var det en sån där fantastisk dag på alla sätt och vis. Kändes som allt jag förtog mig gick vägen. Fick bland annat ett telefonsamtal om att jag fick praktikplatsen jag sökt i Göteborg, så till våren blir det en tillfällig (eller långvarig) flytt dit. Sedan tog jag tåget hem till Norrköping och mötte upp Linnea på Burgers & Bangers, där vi åt middag ihop och firade att vi har varit vänner i 10 år. För 10 år sedan började vi alltså gymnasiet tillsammans och har sedan dess varit vänner. Det känns så bra att jag har lyckats behålla kontakten med så många vänner från min barndom och det tycker jag är värt att fira lite extra!