Jobb!

 
Fick i förrgår veta att jag fick ett jobb som jag hade sökt och som jag gärna ville ha! Och redan igår fick jag börja jobba. Det känns så himla bra! Alla är så himla snälla och hjälpsamma. Det känns som jag redan har börjat komma in i arbetsuppgifterna. Yay.

Helgen.

 
 
 
 


Min helg bestod av att jag gick på bio med Johans mamma och såg "äta, sova, dö". Sedan var Johan och jag och åt på en asiatiskt restaurang tillsammans med hans föräldrar.  Fick besök av Mathilda och hennes kompis Agnes, promenerade runt djurgården och besökte Fotografiska och kollade på David LaChapelles fotoutställning, som var helt fantastisk. Även om det var mycket naket, så älskade jag kontrasterna i bilderna. Ja det var min händelserika helg.

Madde och Linda-besök.

 
 
 
 
 
 

Har haft både Linda och Madde på besök i helgen/veckan. Fast inte samtidigt, de avlöste varandra. I vilket fall var det jättemysigt. I lördagsnatt var jag och Linda ute med min kompis Mathilda och spelade biljard och i söndags tog vi en långpromenad runt i Ulriksdalsområdet. Sedan kom Madde. Under tiden hon var här hann vi äta buffé på Hermans (som var fantastisk!), fika med Kicki och kolla på skräckfilm. Så himla härliga dagar. Önskar att jag kunde få ha dem jämt i min vardag.