Konserter.

Nu under september månad har Johan och jag hunnit se både Håkan Hellström och Veronica Maggio på Grönan. Håkan bjöd oss verkligen på en show, utan dess like. Och alla i publiken var lika peppade som oss över att vara där. Veronica Maggio var också bra, dock höll konserten långt ifrån samma mått som Håkan, med tanke på att Håkan konserten nästan var dubbel så lång. Men båda var bra. Dessutom ska jag snart på konsert igen. Var nämligen och hämtade ut min Joshua Radin biljett idag. Så den 13 oktober så är det jag, Linnea, Linus (och kanske Cornelia) som kommer infinna oss på Strand för att se honom live. Längtar!

Rosor till mig.För ett par dagar sedan blev jag uppvaktad med rosor av Johan. Jag kom hem från skolan och plötsligt överraskar Johan mig med att ta fram en bukett rosor. Eftersom Johan inte killen som springer runt och köper blommor var och varannan dag (faktum är att det aldrig hänt tidigare) så var det exta fint. Och jag vet inte ens vad jag har gjort för att förtjäna det? :)

Helgen.

Sofie var och hälsade på mig här i Stockholm i helgen. Under fredagen gick jag, hon och Elisabet ut till ett ställe som hette femtiofyra. Vi dansade hela natten lång och det kändes lite som att vara tillbaka på gymnasiet igen. Men vi hann med mera än bara dans, för under lördagen var vi på Skansen och tittade på fina djur och lyssnade på allsång. Det var en fin helg som avslutades med onyttigheter och film hemma hos mig med Elisabet.