Anledningen till att jag inte skriver om träning.

 
Jag skriver ju aldrig nu för tiden i min blogg om träning och det är ett medvetet val jag har gjort för att jag vill slippa skapa ångest hos andra. För jag vet själv den där känslan när man går in på en blogg eller loggar in på facebook och ser någon som har lagt upp en status i stil med "är så nöjd med mig själv, nu sprang jag en mil på femtio minuter". Jag får liksom dåligt samvete när jag ser dessa inlägg, för jag känner mig som en otroligt lat människa som själv inte orkar gå ut och springa en mil bara så där. Sen tror jag i och för sig i att merparten av dessa människor inte har någon baktanke med dessa inlägg, utan jag tror bara de är nöjda med sin prestation och vill dela med sig av den för andra. Jag klandrar inte dessa människor, men med tanke på vilken nyttighetshets det råder i samhället så vill jag inte vara ytterligare en person som bidrar till detta. Så nu vet ni.

Tyrolens loppmarknad

Igår var det återigen dags för Tyrolens loppmarknad. Hade verkligen längtat till detta och var supertaggad igårmorse när vi tog vår lilla bil till Blädinge utanför Alvesta.
 
 
Så här fina är omgivningarna på området. Verkligen som en gammal cirkus.
 
 
 
Dock hittade jag inte alls lika mycket som förra gången jag var där, men jag kom i alla fall hem med ett par mönstrade byxor (med prislappen kvar) och två skivor som vi köpte till bilen.
 
 
Efter vårt lilla loppmarknadsbesök bestämde vi oss för att pröva Cafe saint clair i Alvesta, som vi hade hört så gott om. Vi båda beställde in varsin soppa, den var verkligen supergod! Så där kommer vi definitivt äta igen. Under kvällen åkte vi återigen till Alvesta för att gå på Folkets bio med Filip och Julia. Vi såg Glada hälsningar från Missångerträsk den var rolig, dock blev Julia och jag besvikna då slutet inte alls var som i boken. Men den var ändå helt klart sevärd!

Vi har köpt bil!

Igår åkte jag och Johan till Kalmar för att kolla på en bil. På tåget dit var det en kille som hörde oss prata och frågade om vi skulle köpa bil. Det resulterade i att han gav oss massor av tips kring allt vi skulle tänka på, fint när ens medmänniskor bryr sig. Bilen vi skulle kolla på visade sig vara en besvikelse. Efter att ha provkört den märkte vi att den luktade bränt och att det var en massa rost bakom hjulen. Så magkänslan så oss att vi inte skulle köpa den. Så vi hoppade på bussen för att åka hem.
 
 Ungefär så här ser vår bil utan, förutom att den är metallic blå.
 
Men så kollade vi på blocket en sista gång och såg en annons med en Hyundai som endast hade gått 8000 mil och bara hade haft två ägare, som fanns i Kalmar. Så vi kontaktade ägaren och bestämde oss för att ses. Vi blev förälskade så fort vi såg bilen. Den var så fräsch, särskilt i jämförelse med den förra. Nästan som i nyskick trots några år på nacken. Efter att ha provåkt och undersökt den så blev det ett köp. Vi är så nöjda! Jag har liksom längtat efter en egen bil sedan jag var typ 12 år, så ni kan ju bara ana hur lycklig jag är nu!