Helgen på Ullsta

 
I lördags morse åt vi en sån där superfrukost som man enbart får hos Johans föräldar. Sedan bestämde vi oss för att åka iväg på utflykt. Vi började med att stanna till vid två slott och kolla på omgivningarna där.
 
 
Sedan såg vi en skylt där det stod loppis och var tvungna att stanna till. Fyndade dock inget den här gången.
 
 
Sedan åkte vi till Malmköping, där jag aldrig hade varit. Det fanns ett glasställe där med en av de godaste glassarna jag ätit. Det är skillnad på glass och glass.. det här var nåt helt annat än siaglass måste jag säga. Det här var egengjord ekologisk glass, gjord direkt på gården där vi befann oss.
 
 
Vi alla hade randigt på oss dagen till ära.
 
 
På eftermiddagen tog vi en sväng till Johans kusiners landställe. Där fikade vi ute i solen och åt äppelpaj. Johan tog en posebild med sin moster.
 
 
Under söndagen bestämde Johan och jag oss för att ta en långrunda. När vi hade gått några kilometer så stötte vi plötsligt på två ensamma hundar. Fanns inget hus eller människa i sikte. Efter att ha hälsat på hundarna så började de följa efter oss, vilket var lite dumt (även om de var supergulliga). Så fort vi nådde ett hus kollade vi med grannarna om de visste något om hundarna. Till sist var det en kille som tog hand om hundarna och lovade att ta dem till närmsta granne, där han trodde att de bodde. Ja det var ett riktigt äventyr. Detta var min helg, förhoppningsvis dröjer det inte tills nästa sommar innan vi kommer dit igen.

Kommentarer:

1 Anna:

Såå sant att det är skillnad på glass och glass! GB:s sorter skopglass som finns utspridda över hela landet kan slänga sig i väggen ;-) Ser så himla idylliskt ut på bilderna (och låter så i texten också för övrigt), man bara vill kasta sig in i och vara en del av. Läskigt med hundarna! Har ni hört ngt om de hittade hem tillslut?

2 ISA:

nämen gud så fint med landet-häng (i små doser heh). Och hur charmigt är det inte med en rån-bägare till glassen? känns så hemgjort! Detta inlägg gillade jag, fick en fin feeling!<3

Svar: Ja men visst är det. Ibland är det så himla skönt att bara komma iväg från stan. Jag vet, perfekt ju när man älskar rån som jag och inte vill ta bägare. Men åh tack fina du <3
Jessica

3 Sara - Entreprenista:

Va mysigt ni såg ut att haft det :) Haha va roligt med hundarna, det är lite så på landet att djuren kommer och går som dom vill kanske :D

SV: Ja men visst gör de det! Det känns som om man ska gå på universitetet hela livet typ :) Vad läser du? :)

4 Meg:

Vilken mysig helg! Och den där glassen lät inte helt fel..!

Svar: Ja det var det verkligen! Nej supergod, kan rekommenderas om du har vägarna förbi Malmköping någon gång :)
Jessica

Kommentera här: