Söndagsäventyr

I söndags tog vi bilen och åkte ut på lite söndagsäventyr, vi hade siktet inställt på More Kastell, Sveriges egna Grand Canyon.
 
 
På vägen dit så stannade vi av en tillfällighet till i Virserum för att vi tyckte att det var så festligt med dessa gamla tåg. Då kom det fram två män till oss som höll på julskyltning där, vilket slutade med att vi fick en liten privat guidad rundtur i stationshuset.
 
 
Vi åkte runt på massor av småvägar mitt ute i ingenstans.  Vid ett tillfälle stannade vi till vid ett ödehus som jag gick runt och kollade på. Lite läskigt.
 
 
När vi såg den här skylten så visste vi att vi var framme vid More Kastell.
 
 
Det var verkligen ett stup ned och inga staket fanns det, så man fick vara försiktig. 
 
 
 
 Det var häftigt att titta på naturen, men tillsist blev det för kallt så vi fick vända tillbaka och gå till bilen. Men vilken äventyr vi hade! Riktigt bra söndag! Apropå söndagsäventyr. Minns ni när man var liten och folk hade bilar som bara användes för söndagsåkning, eller var det kanske bara en norrländsk grej? 

Kommentarer:

1 ISA:

men vad mysig liten utflykt, nu är så duktiga på sånt! det där med söndagsåkning måååste vara något norrländskt!? alternativt något från 40-talet, men du är väl inte så gammal väl!? heh.

2 Anna:

Ni hittar då alltid på så mycket skoj ni båda, om jag någon gång träffar Han med stort H vill jag också ha en sådan relation där man inte bara sitter hemma och såsar =)

3 Celine:

Så mysigt!

4 Fani:

Det har jag aldrig hört talas om, så det är nog en norrländsk grej, haha x) men kul! Och kul med äventyr! Gud, bilden på dej med stupet där bakom kände man lite "hjälp" kring, haha. Man ser verkligen hur det stupar liksom. Men superfina bilder allihop som vanligt! Älskar när himlen är sådär rosa, guldig och fin :)

Kommentera här: