Billie the vision and the dancers

 
Igår spelade Billie the vision and the dancers på Deluxe. Innan konserten började bestämde jag och Johan oss för att gå till Grilleriet och äta en varsin burgare. Jag beställde in en Halloumiburgare med sötpotatis pommes, så sjukt gott!
 
 
Hängde med denna fina kille.
 
 
Efter vi var mätta gav vi oss till Deluxe, som bara ligger ett stenkast från Grilleriet. Kolla vad fint de hade gjort på scenen.
 
 
Lite efter tio började konserten. Billie the vision and the dancers var så bra live. I slutet spelade de I'm Pablo, då slog mitt hjärta lite extra hårt, så fint. Himla bra konsert, enda minustecknet var de tjattriga tjejerna som stod bakom oss och sjön på åttiotalslåtar när sångare pratade mellan låtarna, vem gör ens så? Så sjukt respektlöst. Men det var en fin konsert trots detta. På lördag ska vi kolla på Krunegård, det kommer bli fint det med. 

Kommentarer:

1 Anna:

Vilken häftig konsert! Men trist med tjatter-tjejerna alltså, man slutar dessvärre aldrig förvånas över folks beteenden, eller brist på kanske.

Svar: Ja lite onödigt att folk ska störa på konserter, fattar inte riktigt varför de är där om de inte är intresserade av att se artisten. Men som du säger slutar man aldrig förvånas.
Jessica

2 Helen :

Mums!!!

Svar: Ja himla gott!
Jessica

Kommentera här: