Jul på Liseberg

Förra lördagen var vi på Jul på Liseberg.
 
 
 
 
 
 
 
Det var supermysigt och man fick verkligen julkänsla. Något som inte var lika mysigt var parkeringsbötern som väntade på oss vid bilen, trots att vi hade parkerat i en parkeringsruta, där det inte var parkeringsförbud och vi hade betalt. Vi fick tag i parkeringssnubben som tyckte att vi borde ha förstått att man inte fick parkera där, då sa vi "ja fast det här är ju en parkeringsruta och det finns inga förbudskyltar" då visste han inte vad han skulle säga utan mumlade bara att vi skulle överklaga och försvann. Det gjorde vi, men vi fick inte rätt eftersom vi hade betalt parkeringboten eftersom vi inte vill hamna hos inkasso. Jaja, detta är väl ett av vuxenlivets lärdomar antar jag.  

Kommentarer:

1 Anna:

Liseberg maste ju vara den juligaste av alla juliga platser i Sverige, saaa himla fint! Tänker alltid pa dem som monterat alla lampor; vore inget jobb för mig direkt ;-)
Fy sa trist med p-boten! Var det inte nagot program som granskade denna aningen smutsiga bransch för ett tag sedan?! Förstar att det är smidigare att betala men egentligen borde man ju ga vidare och överklaga, bara av ren princip liksom.

2 Fani:

Åh men så mysigt och så fint det verkar vara där under jul! Mys med snö också, höjer ju alltid julkänslorna ett snäpp :)
Mindre trevligt avslut på det hela dock :/ Typiskt!

Kommentera här: