Vi är på Öland!

 
Imorse packade vi in våra grejer i bilen och styrde kosan mot Öland. Vårt första stopp blev Solliden, där vi faktiskt såg kungen och drottningen utanför deras hus, de höll på att packa in grejer i sin bil, det verkade som att deras semester var över haha. Vi hade verkligen inte väntat oss att se dem när vi kom hit. Alltid kul med lite kändisspotting. 
 
 
Solliden var fint, de hade mycket fina blommor och grejer där. Sedan åkte vi en sväng in till Borgholm och åt på Mormor Julia, precis som förra gången vi var på Öland. Vi båda beställde in en varsin falafeltallrik, mycket god måste jag säga.
 
 
Sedan hade det börjat bli kväll och vi åkte till vårt bed and breakfast i Mörbylånga. Supermysigt ställe med gullig personal.
 
 
Vi tog även en sväng till havet som bara ligger ett stenkast bort och tog lite kort i solnedgången. Nu har vi bunkrat upp med lite chips och godis och ska strax kolla på film på vårt rum. 

Kommentarer:

1 Jennifer :

Fina ni är! Vilken rolig dag ni haft och så fina bilder du tar! Du använder alltid din iPhone va? :-) Kraaaam

Svar: Ja vi har verkligen haft en fin dag! Tack så mycket! Jag brukar köra både på min systemkamera, min sony a5000 och min Samsung telefon. Men dessa bilder är tagna med min Sony :) Kram!
Jessica

2 Anna:

Jag ÄLSKAR falafel! Även upptäckt att det faktiskt inte är så svårt att knåpa ihop hemma! O jag älskar väderkvarnar, vet inte varför, det har bara något. Samma med spinnrockar. Jag är visst lite koko i bollen i vissa avseenden ;-)

3 MATILDA:

vad härligt :D

4 Fani:

Men åh vad ni hittar på massa skoj och mys hela tiden :) Kul med Öland! Aldrig varit där men verkar så himla fint , inte minst här på alla fina bilder :)

5 Linnéa Elisabeth:

Åh vad fint! Jag har inte varit på öland sedan jag var ett litet knytt, men nu blev jag sugen på att åka dit igen!!

6 Cissi:

Öland är fint, speciellt om/när solen visar sig <3

Kommentera här: