Hemmafixarsöndag

 
Idag efter att vi hade checkat ut från Bed & breakfastet så tog vi en tur runt södra Öland. Då såg vi en väderkvarn längs vägen som man fick gå in i, längt upp i kvarnen så var det så här fin utsikt. Efter vårt lilla stopp åkte vi vidare mot Kalmar och åt lunch. Eftermiddagen har jag spenderat med att borra och sätta in mollypluggar i väggen och nu har vi äntligen fått upp vår Stringhylla på väggen i köket. Blev bra, känns lite mindre tomt nu på väggen. Dessutom fick jag upp en tavla som stått i ett hörn ett bra tag, känns så skönt när man får sånt här ur vägen. 

Kommentarer:

1 Anna:

Verkligen! Och ofta tar det ju inte så lång tid, man måste bara få tummen ur liksom (lättare sagt än gjort!). Vad är en Stringhylla egentligen? Visa lite foton på bloggen vett'ja ;-)

2 Celine:

Så mysigt!

3 Ramona:

Vilken mysig bild :) Vackert på Öland. Skön känsla när man får undan sådant som man tänkt på länge. Hoppas du fåren fin dag :)

4 Amina:

Stringhyllor är så himla bra tycker jag. Luftiga men rymliga och liksom.. Tar upp lagom mycket fokus, fast framhäver det som är i hyllan... Ja, bra grejer helt enkelt.. Visa gärna hur det blev! :)

5 Sandra Leone:

Fint att du fått upp tavlan och hyllan. Det gör sån himla skillnad för hemmet.

Kommentera här: