Backpackerstyle.

Så här i vintertiden kan jag inte låta bli att drömma mig bort till varmare tider. Och i vintras när det var som kallast i Sverige befann sig ju jag och Linus oss i varma Australien där vi fördrev vår tid (och pengar!) med att backpacka runt Australien.






Då tyckte jag det var alldeles för varmt. Men nu skulle jag göra ganska mycket för att bara få komma tillbaka till den där värmen igen..

Kommentarer:

1 Pia:

Jag skulle inte heller ha något emot att vara någonstans i värmen just nu! =)

2 Karin:

Sv; Hej! Ja självklart får du fråga det ^^ Anledningen till att jag valde att gå gymnasiet på distans är att min hemsituation har varit väldigt jobbig väldigt länge och det påverkar mig så otroligt mycket. Jag orkade helt enkelt inte med att hålla humöret uppe i skolan och lära känna nya klasskompisar, det fick mig bara att må ännu sämre! Så då valde jag distans och det är helt toppen! Jag har en jättebra mentor som är ett superstöd även när det känns jobbigt och nu har jag blivit så pass stark att jag orkar ta itu med mitt eget liv och flytta hemifrån :) Hemsituationen berodde inte på mig som tur är, så nu "räddar jag mig själv" helt enkelt :)

3 PussJorvas:

Fast jag har hellre kallt än fööör varmt. Föööör varmt gör att man svettas och förstör sina kläder :'c

Kommentera här: