UF- möte

Hej! För alla som inte vet så startade jag och Maja en utbytesstudent förening på skolan i höstas.
I lördags var det dags för vårt andra möte med utbytisarna och det stod filmkväll på schemat. Efter att ha krånglat något med sms och hela köret (det är inte alltid lätt med kommunikationen inte..) så lyckades vi iaf samla ett helt gäng utbytisar hemma hos mig.

Dagen tillära hade jag bakat chokladbollar, kanske inte det mest avancerade, men som som ni vet så sträcker sig mina matlagningskunskaper inte längre än så. Dessutom måste jag medge att jag misslyckades lite då jag råkade få margarinen att bli flytande (fråga mig inte hur) men trots det blev chokladbollarna goda. Hemma hos mig befanns sig Shin (från Japan), Lia (Schweiz), Pedro (Brasilien) och hans tjejkompis från Brasilien som jag dessvärre inte minns namnet på. Det var sådär mysig stämning, med folk från olika länder med olika traditioner och massa skratt när man försökte förklara konstiga svenska saker.. Den brasilianska tjejen kunde knappt svenska eller engelska så det var något svår kommunicerat, men som tur vad så kunde Pedro översätta på portuguese åt henne så det löste sig.


Filmen som vi såg var Hundtricket, jag vet inte om de fattade så mycket, men Lia skrattade iaf på rätt ställen och det var ett gott tecken. Fast å andra sidan är hon väldigt duktig på svenska. Jag kan inte sluta att häpnas över hur vissa människor lär sig språket så snabbt.. men summan av kardemumman var iaf att vi hade en väldigt trevlig kväll!


I söndags hade jag Dansuppvisning, med min Street dance grupp.. i Borgen. Något nervös måste jag medge att jag var innan, men efter vårt genrep så var vi peppade och redo att dansa loss. När det tillslut var vår tur dags så intog vi scenen med storm, eller ja nästan och för att vara en usel dansare så måste jag medge att jag gjorde ganska bra ifrån mig. Nu kunde jag ju inte se mig själv, men jag får lita på mina vänner som var där och sa att det var bra att de har rätt helt enkelt.

Lia <--några söta utbytisar..

Tjingeling!