Vad är grejen med djurrättsaktivister..

Har länge gått och funderat på grejen med djurrättsaktivister och kommit fram till att de måste vara helt dumma i huvudet. Typ, "jaaa vi dödar djuren så får djuren det bättre"?! Trodde hela grejen med att vara djurvän var att man ville skydda djurens rättigheter och då vill man väl också att djuren ska leva? Nu tänker jag på alla galna djurrättsaktivister som släpper ut minkar i det fria så att de dör eller varför inte ta exemplet med djurrättsaktivisterna som skulle fria höns och gjorde så att 5000 djur dog (källa här)

Men det värsta är nog ändå hur långt dessa människor verkar kunna gå när det gäller att trakassera, hota och närapå döda människor i djurbranschen (Det räcker med att googla på ordet "djurrättsaktivist" så får man en lång lista över alla sjuka grejer de gjort).

Jag tycker om djur och tycker det är fel med pälsindustri och djur som blir plågade osv, men för den sakens skull går jag inte runt och försöker döda människor eller djur. Måste man vara så extrem? Nog måste det finnas fredligare vägar man kan gå för att djuren ska få det bättre. Ja, jag kan inte låta bli att undra vad som rör sig i de här människornas huvuden. Finns det ingen intressant djurrättsaktivist som kan svara på de här frågorna?