Helgen på Ullsta

 
I lördags morse åt vi en sån där superfrukost som man enbart får hos Johans föräldar. Sedan bestämde vi oss för att åka iväg på utflykt. Vi började med att stanna till vid två slott och kolla på omgivningarna där.
 
 
Sedan såg vi en skylt där det stod loppis och var tvungna att stanna till. Fyndade dock inget den här gången.
 
 
Sedan åkte vi till Malmköping, där jag aldrig hade varit. Det fanns ett glasställe där med en av de godaste glassarna jag ätit. Det är skillnad på glass och glass.. det här var nåt helt annat än siaglass måste jag säga. Det här var egengjord ekologisk glass, gjord direkt på gården där vi befann oss.
 
 
Vi alla hade randigt på oss dagen till ära.
 
 
På eftermiddagen tog vi en sväng till Johans kusiners landställe. Där fikade vi ute i solen och åt äppelpaj. Johan tog en posebild med sin moster.
 
 
Under söndagen bestämde Johan och jag oss för att ta en långrunda. När vi hade gått några kilometer så stötte vi plötsligt på två ensamma hundar. Fanns inget hus eller människa i sikte. Efter att ha hälsat på hundarna så började de följa efter oss, vilket var lite dumt (även om de var supergulliga). Så fort vi nådde ett hus kollade vi med grannarna om de visste något om hundarna. Till sist var det en kille som tog hand om hundarna och lovade att ta dem till närmsta granne, där han trodde att de bodde. Ja det var ett riktigt äventyr. Detta var min helg, förhoppningsvis dröjer det inte tills nästa sommar innan vi kommer dit igen.