I Göteborg

Den här morgonen var väl inte den bästa när man vaknade upp till Trump som vinnare i presidentvalet och allt man undrar är vart världen är påväg. 

Men till nåt annat så befinner jag mig just nu i Göteborg. Imorgon ska jag på konferens, i jobbet. Det slog mig just att det låter väldigt vuxet, jag på konferens?! I vilket fall bor jag på Gothia Towers, himla fint måste jag säga! Mycket nöjd med mitt rum och utsikten (kolla bara bilden nedan!).

 
Efter jag hade checkat in och sett mitt rum så jag gick jag till ett närbeläget sushiställe och tog med sushi upp till rummet. Nu ligger jag här i den sköna hotellsängen. Imorgon kommer bli en lång dag med massor av ny info så idag tänkte jag lägga mig tidigt.

Kommentarer:

1 Anna:

Så sjukt med Trump. Lite samma känsla som vid Brexit fast snäppet värre liksom. Vad roligt med konferens! Vad handlar konferensen om? Sushi på (hotel)sängen?! Vilken lyx =)

Svar: Ja verkligen! Ja man undrar ju hur det ska gå för USA nu och hur folk kan vara så blåögda och rösta på honom. Det var gällande ett system vi jobbar i, så jag fick lära mig mer i det. Ja verkligen lyxigt! :)
Jessica

2 Fani:

Så mysigt att bo på hotell ju och vilket drömläge du fick, precis vid Liseberg och allting :) de kanske inte börjat med "jul på Liseberg" ännu men verkar ju vara så himla fint då :) Himla tjusigt rum du fick också ju! Vad är det du jobbar med föresten? Tror inte jag vet det :)
Och ja, riktigt galet att Trump vann presidentvalet. Jag trodde verkligen inte det :/

Kommentera här: