Vandring

 
Igår kväll tog jag och Johan bilen ut mot Korrö för att vandra. Det visade sig att Korröfestivalen pågick, så vi hade lite svårt att hitta vandringsleden. Vi gick i en cirkel i en timme innan vi kom ut på Utvandrarleden.
 
 
 
När vi väl kom rätt gick vi i två timmar och plötsligt blev det mörkt. Vandringleden upphörde abrupt och det var beckmörkt. Inte visste vi vilket håll vi skulle till. Men så stannade en supergullig äldre herre och frågade om vi var vilse (så fort han klev ur bilen så sa han att han inte var nån rånare), så det slutade med att han skjutsade tillbaka oss till Korrö. 
 
 
När vi kom tillbaka till Korrö så satte oss i bilen och körde på lite måfå och hamnade på en camping där vi slog upp vårt tält. 
 
 
Vi sov inte superbra i vårt tält, utan kudde och liggunderlag + skrikande fåglar så var vi bra möra och trötta när vi vaknade. Men det är ändå nåt visst med att sova i tält, gillar enkelheten. 
 
 
Vi bestämde oss för att dra till Singoallagrottan. 
 
 
Så här såg Singoalla-grottan ut.
 
 
Efter vår lilla utflykt var vi hungriga och åkte till Pannkakshuset. Vi båda tog amerikanska pannkakor, så gott!
 
 
De hade gulliga kaniner där som vi matade med maskrosblad. Vi har haft en supermysig helg, älskar såna här spontana äventyr. Men ikväll väntar fest, så nu ska jag gå och göra mig iordning. 

Kommentarer:

1 Fani:

Du och din kille verkar hitta på så mycket kul och mysigt ihop! Inte minst det här :) Såg ut som ett roligt litet äventyr och så gott med american pancakes, älskart :D

Svar: Ja vi försöker. När man jobbar större delen av tiden så gäller det att ta vara på tiden ihop :) Ja det var jättekul! Ja supergott!
Jessica

2 Jennifer :

Ni verkar alltid hitta på så mycket kul ihop, du och Johan. Älskar friluftslivet :) svårt att få ihop vandring osv när man har barn i denna åldern hehe. Men annars älskar jag det! Hoppas vi kan ses snart 😍😘

Svar: Ja vi försöker göra det bästa av vår lediga tid ihop! Ja visst är det härligt att bara komma iväg och leva lite enklare ibland. Ja det förstår jag, men när Molly blir äldre så kan ni också leva friluftsliv. Ja vill också ses snart! 😍
Jessica

Kommentera här: