Inflyttningsfest

 
Igår gick äntligen vår inflyttningsfest av stapeln, känns som vi hade planerat den i evigheter. Så det var roligt att dagen äntligen var kommen. Vi hade fixat iordning baren och fixat med likörer och diverse andra alkoholhaltiga drycker. Sedan hade vi hängt upp en ljusslinga för att få ett perfekt barljus.
 
 
Som tilltugg bjöd vi på en charkbricka, ananas och färska jordgubbar. Dessutom ordnade vi en fördrink åt våra gäster bestående av flädersaft, schweppes, en skvätt vodka, citron, lime och mynta. Den blev mycket uppskattad. 
 
 
När Pauline kom så passade vi på att ta lite selfies (groupies) här kan ni även se resultatet av mitt nyslingade hår. 
 
 
En bit in i festen så körde vi ett musikquiz som vi hade knåpat ihop dagen innan. Där blandade vi nya och gamla låtar. Vinnarlaget som bestod av Catrin, Olle och Mattias fick en varsin Haribopåse. 
 
 
När kvällen fortlöpte så tog Johan och Mattias över rollen som bartenders och bjöd folket på paraplydrinkar. De verkade trivas i sina roller. Men den värsta drinken som tillblandades under kvällen var nog den som innehöll likör och läsk, den såg väldigt oaptitlig ut! Det blev en väldigt lyckad inflyttningsfest och inte förrän halv tre stupade vi i säng (sent för att vara oss!). Vi fick förövrigt asfina inflyttningspresenter, så himla snällt!

Kommentarer:

1 Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh vad roligt :)

2 Anna:

Men du, gud vad fin du blev i håret, nu har du varit nervös helt i onödan ju! O vad fint ni har det i lägenheten! Förstår att ni trivs bra där. Sen sängång är bästa betyget för en lyckad kväll!

3 Fani:

Åh, det lät och såg ut som en perfekt kväll ju :) Fördrinken lät verkligen jättegod och allt det andra ni bjöd på med. Kul idé med musik-quiz och så mysig den lilla baren såg ut, hihi :) Och fin du blev i håret med!

4 Emma:

åh men så roligt!!! lät och såg ut som en verkligt lyckad kväll =)

5 Linda Ph:

Låter som en toppen kväll/natt! :)

6 Carolina:

Vilken mysig lägenhet! Och vad drinken lät god! Måste prova! :)

Kommentera här: