IKEA

 
 
 
Idag var jag och Isabella på IKEA och shoppade loss. Då hittade vi de här fantastiska handdockorna här ovan, som vi inte kunde sluta skratta åt. Tyvärr köpte vi dem inte.. Men vi köpte en massa andra roliga och nyttiga grejer till våra hem och vi hade en väldigt mysig dag. Ikväll har jag försökt mig på att plugga, gick inte så bra, somnade nämligen. Sämst. IKEA tar verkligen musten ur en. 

Kommentarer:

1 Emelie:

Det är faktiskt inte så svårt som alla tror!! Ska man bara klippa sig i topparna och klippa upp lite så hänger man huvudet upp och ner och sätter upp det i en toff på önskad längd och klipper vid toffsen och sen släpper man det och låter underhåret vara kvar och tar resten av håret och gör likadant och så fortsätter man så bara tills man är nöjd :)

2 GeMina Arts:

vilka söta mjukisar!:)

sv: tack såå mycket :D

3 Linnea:

sv: Visst ser den mysig ut! Älskar att ha mysiga frukostar faktiskt. Fast det är ju ännu bättre när man får äta den med sin pojkvän också :)

4 Art By Tina - Konst & Fashion:

Det roliga är att jag har alltid sett mig själv som sjukt otränad och ovig - det var inte förrän jag började med yoga för ett par månader sedan som jag upptäckte att jag är ju inte alls så ovig som jag trott! Och det allra roligaste är att man ser framsteg så fort, kroppen är ganska otrolig, det krävs inte så mycket för att man ska kunna träna upp sig till att göra positioner man förut trodde var helt omöjliga. Det är väldigt kul att se att kroppen och andningen förändras allt eftersom man praktiserar yoga. Jag kör yogaklass en dag i veckan och hemmaträning ca 1-2 gånger i veckan, hemma jobbar jag inte så mycket på andning utan mer stretch.

5 anna:

haha ni borde köpt dem, så söta ju!

Svar: Ja, jag vet! Ångrar det nästan nu! Jag får köpa såna nästan gång jag är där :)
Jessica

6 Signerat Johanna:

Så himla söta dockor. Vrf köptes dem inte?:(

Svar: Ja jag vet! Ångrar nu att jag inte köpte dem, vet inte varför jag inte gjorde det! Får bli nästa gång helt enkelt! :)
Jessica

7 Sandra:

Sista bilden: Hahahaha! Vad söta xD

Svar: Hihi jag vet :)
Jessica

Kommentera här: