Så här i valtider..

Igår bjöd jag hem några vänner till vår halvfärdiga lägenhet för en liten filmkväll. Himlans trevlig och kvällen slutade på Max, som ju bara ligger ett stenkast från vår lägenhet. Johan och jag premiärsov dessutom i lägenheten i natt. Åt en primitiv frukost ur glas på golvet imorse, eftersom vi inte har tillgång till några tallrikar ännu.Var och röstade idag också. Rödgrönt.

Har ikväll spenderat över två timmar framför tvn med att titta på Valvakan. Först var jag skeptisk, men när jag väl hade börjat kolla insåg jag ju att det var himla spännande. Och erhört underhållande att se hur alla partier smutskastar SD.

Kommentarer:

1 PussJorvas:

Orättvist att ni flyttat så nära Max!

2 Malin;:

åh, green meal <3 nomnom.

jag måste se till att bli riktigt bakis & äta på max snart igen; höjden av trashighet men ack så gött.förresten så är jag inte alls avundsjuk, inte alls (jag är bara väldigt väldigt grön i ansiktet ändå)svar; en varm applåd för att du tycker om säkert, och en till mig själv för att jag lärde dig någonting (när det kom till annika norlin). aldrig fel att kunna lära någon annan något!varken lax eller köttfärssås låter särskilt gott i mina öron (då jag inte äter något av dem) men POTATIS är billigt hörredu (och nu kommer jag med tips istället) så potatis&purjolökssoppa tycker jag att du kan variera laxen & köttfärssåsen med.och kram på dig! hur känns det att vara sambo nu? (och hur stor lägenhet är det ni bor förresten?)

Kommentera här: