Tillbaka i Devonport

Nar vi kom till Tasmaninen sa var det ju Devonport vi forst kom till och tanka sig, nu ar vi tillbaka har igen. Det kandes skont att komma tillbaka till nagot valbekant, med tanke pa hur manga nya platser vi besokt de tre senaste veckorna.

Sedan vi lamnade Hobart forra veckan sa har vi hunnit se Strahan, dar vi akte pa en endagskryssning och sag Sarah Island, hume pines (en av de aldsta traden i varlden) och Gordon River. Dessutom fick vi ata en harlig buffe pa baten. Det var en lyckad resa. Dessutom gick vi en kortvandring over dagen och sag ett litet vattenfall.

Efter att ha spenderat tre dagar i Strahan sa liftade vi och hamnade i Cradle Mountain. Eftersom vi anda var dar passade vi pa att gora en tretimmarsvandring over dagen. Vi sag massa fina sjoar och vacker natur. Igar liftade vi vidare och kom alltsa tillbaka till Devonport och var kara camping.

Idag har vi agnat oss at att ringa massa fruktfarmer, men tyvarr verkar det inte vara period annu for fruktplockning.. sa jag vet inte vad som hander. Men vi ska iaf forsoka ga ut till en farm som ligger utanfor stan idag och fraga om vi kan fa borja jobba dar inom den narmsta tiden. Vi traffade en fransman som hade lyckats fa jobb dar, sa kanske finns det nat for oss ocksa.

Kommentarer:

1 PussJorvas:

Ni verkar ju ha det alldeles underbart där borta!

Kommentera här: